Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2011 18:40 - Из рубриката "Една бурлеска от днеска"
Автор: ustanovkata Категория: Забавление   
Прочетен: 792 Коментари: 1 Гласове:
1





image



Силен гръм и дрънчене на хлабави прозорци откъм парадния вход на парламента днес  изправи косите на шепа журналисти и официални лица, събрали се в ку(к)лоарите му, за да произведат една, две новини, докато обират паяжините по ъглите и попремитат килимите за новия законотворчески сезон, по заръка на министър-председателя (което и е истинската причина за сбирката).
Секунди по-късно, от същото място, откъдето се чул гръмът, започнал да се разнася остър, задушлив дим, с аромат на козе препиканяче  (рядка билка, използвана в народната медицина като лек срещу пристрастяването към четенето на научно-фантастична литература по оста Алжир-Тунис- Киренайка).
Сградата на парламента била евакуирана веднага, като за целта бил използван задния вход, който предварително бил огледан от екип спец полицаи и измерен (първо по широчина, а после и на височина) на два пъти с петметрова ролетка от домакина на зданието, с цел – да се установи по колко души да бъдат пускани наведнъж от вътре навън, така че да няма ранени, заклещени и оттам – задушени.
В същото време, друг екип от спецполицаи оглеждали страниците на сградата и ненадейно се натъкнали на един обикполицай (обик – от обикновен бел.ред.), който не изпускал от погледа си огромен сак с много съмнителен за октомври месец  - червен цвят.
Неизвестните, покрай съдържанието на сака, накарало всички униформени служители, които се намирали в обсега на действието да се съберат на едно място и да вземат съдбоносното решение да се повика отряд от сапьори.
Докато чакат сапьорите, под ръководството на най-старшия сред тях, същите тези всички униформени служители  били разделени на три групи.
Първата получила задачата да отцепи въображаемия правоъгълник – Площад „Народно събрание“ -  Парламент – Софийски университет – стълбите на метро станция „Софийски университет“ откъм страната на площад „Народно събрание“.
Втората получила задача да загаси димката, но без излишни и резки движения, които могат да събудят любопитството на случайните минувачи или, не дай си Боже, на случайните туристи, дошли за да се снимат за спомен пред Парламента.
Третата група получила задача да помага на другите две, но по такъв начин, че да не се слива с тях.
Първото, което установил сапьорският екип, веднага след простигането си било марката на сака (тук няма тя няма да се споменава, за да не ни обвинят в непредумишлена реклама бел.зам.ред.).
Едва след като се доближили на метър от него, сапьорите предали и останалата информация:
1.    Че сакът, наистина, е червен;
2.    Че сакът е втора употреба и не е пран след покупката му;
3.    Че сакът е с един повреден главен цип (вероятно и затова е изхвърлен от първоначалния му собствен, предполага се - германец)
4.    Че поради формата си, сакът няма опасност да изтърколи насред булеварда, така че няма нужда от спиране на движението и
5.    Че спрямо 3-тата част на сапьорския учебник „Кой и как, единствено, би подхвърлил това – така и така“, се стига до заключението, че сакът е захвърлен от мъж на видима възраст 40 години, който се е движел в компания на други трима мъже на същата видима възраст, но за разлика от тях куцащ с левия крак.
Последното било предадено на всеуниформеноослушание, точно в момент, когато в градинката пред централния вход на Софийския университет, по стечение на абсолютното съвпадение, била забелязана група от четирима мъже, всички до един, на видима възраст 40 години, единият от които куцащ с левия крак. Последният бил задържан мигновено, а на другите трима били раздадени брошури с указания как могат да станат дарители на МВР и кратко, кодирано послание за ползите и облагите от този високо морален жест.
Това е всичко, което знаем до момента. Тъй като вече наближава 19:00 часа няма и да се интересуваме за останалото.
Едно че няма да има кой да ни го даде, а друго че вече сме по-близо до утрешните събития, отколкото до днешните.
А за първите, то се знае – помнят се по-дълго…
.







Гласувай:
1



1. анонимен - hello my beautiful world
19.12.2011 06:20
moster boobs video
<a href=http://freebigtits.carbonmade.com/about>boobs download porn and tits movies</a>
nicolesheridan
uif2yiwtfuywef
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ustanovkata
Категория: Други
Прочетен: 480551
Постинги: 475
Коментари: 142
Гласове: 410
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930