Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2010 13:58 - За благост и ситост на народа, винаги готов!
Автор: ustanovkata Категория: Забавление   
Прочетен: 527 Коментари: 0 Гласове:
0



 

 

image

 



Сега, всички вие, шегаджии и подигравачи, гладници и недоволници, половин опозиционери и цели такива; всички вие, които за една година изпилихте половината си зъби и загубихте литри пот и слюнка, за да негодувате срещу сервисите и асовете на премиера Бойко Борисов по тенис кортовете из страната; всички вие, трябва да замълчите и да подпишете извинителна петиция до министър-председателя, защото той, за разлика от вас, и забавлявайки се работи за народа си. Онзи гладния народ, на който вече не му пука кой го управлява, а кой ще му навести градчето или селцето, че да намаже той покрай цялата работа я някое кебапче, я някоя препечена филийчица хляб, я, видиш ли, и двете наведнъж, плюс, някоя изветряла содичка, или в по-лошия случай – минерална водичка. Да, ама безплатна минерална водичка!
 

20 000 кебапчета. Това заработи за гладния си народ, съвсем на скоро, Б. Борисов. “Като няма хляб, ще ядат кебапчета”, казал той с нотка на шега след мача и допълнил, че двадесетте дни премиерска отпуска, която му се полагала, щял да я вложи изцяло в спортуване и облози за благото и ситостта на народа.

Всъщност, 20 000 хиляди кебапчета били само началото на плана за благост и ситост на народа. Ето и останалата част от него (без поправки!), предоставена ни от пресцентъра на Министерството на задоволението:

16 август, 2010 г. – Още в първия ден от премиерската отпуска е планиран двубой по канадска борба с един от шефовете на трите най-големи фирми в страната, специализирани в производството на изделия от пластмаса.

Изборът за съперник ще бъде направен спрямо това, кой колко е склонен да даде на премиера от продукцията си, при една евентуална загуба.

Мускули с Борисов ще премери онзи, който е готов да даде най-много.

Задължително за всяка една оферта е присъствието на: вилици, лъжици, чинии, чаши и найлонови чували за смет (всякакви размери). Също така задължително е да бъде вписано по колко от кое ще бъде предоставено в полза на премиера, ако той е крайният победител от срещата.

Разбира се в офертата могат да се включат и други продукти от гамата, като е добре да се знае, че това не е задължително, но е – препоръчително.

17 август, 2010 г. – няма нищо заложено.

18 август, 2010 г. – По случай деня на миньора, премиерът Борисов ще вземе участие в турнира по най-бързо прокопаване на дупка с размери един квадратен метър в каменен блок с височина пет, дължина три и широчина седем метра, посредством петнадесет килограмова кирка, провеждащ се ежегодно в самото сърце на град Перник.

Под “сърце на града” се има предвид, стадионът на местния отбор “Миньор” Перник.

Борисов ще има за съперници две от легендите в миньорския бранш – Григор Банев – Борискалата и Чудомир Драгнев – Динамита.

Интересен е фактът, че за четиринадесетгодишната история на турнира, Банев и Драгнев са единствените състезатели, които са го печелили.

Наградата е 5000 лева и снимка на първа страница на вестник “Труд”.

В плана е записано, че при една евентуална победа от страна на премиера, първата част от наградата ще бъде изразходена за салфетки и тоалетна хартия, а втората – ще бъде разменена за още салфетки и тоалетна хартия (а те са нужни, винаги нужни, най-вече след ситост). Тоест, онзи, който предложи повече салфетки и тоалетна хартия на премиера, той ще види лика си на първа страница на вестник “Труд”.

19 август, 2010 - Ревизия на спечеленото досега.

Ако има нещо, разбира се.

20 август, 2010 - няма нищо заложено.

21 август, 2010 - Ревизия на спечеленото досега.

Ако има нещо, разбира се.

22 август, 2010 г. – Приятелски двубой по карате-киокушин в свободен стил между Бойко Борисов и Владимир Путин по случай честването на деня на националното знаме на Руската федерация. Борисов е уговорил следното с Путин: Ако го победи по точки Руската армия, трябва да освободи от резерва си 15 000 консерви с московско варено, , 10 000 кори яйца размер “L”, 7 000 пълно зърнести хляба от 0,650 гр. и по един тон, както следва – маслини, краве масло и сладко от портокалови кори.

Путин, при победа от негова страна, пък е договорил, отказът на Борисов, оттук нататък, да дава акъли по въпроси, за които си няма грам понятие. “Най-вече за газа!”, казал той с едва доловима усмивка.

23 август, 2010 - Ревизия на спечеленото досега.

Ако има нещо, разбира се.

24 август, 2010 - няма нищо заложено.

25 август, 2010 – Предвидено е участието на премиера Борисов в състезание по спортни танци в северното крило на Белия дом с домакини Барак и Мишел Обамови. На него с предвижда Борисов да се яви в дует с половинката си Цветелина Бориславова. Състезанието е ежегодно и в него взимат участие всички водещи фигури от света на политиката, финансите, икономиката и военното дело. Тази година наградата е символична – 30 000 барела, залежал Иракски петрол от складовата база “Буш – баща, син и СИЕ”, като е налична и опцията той да бъде заменен за каквото и да е на същата стойност.

В планът е записано, че ако премиерът спечели състезанието ще пожелае първо – 30 000 барела с петрол да бъдат заменени с еквивалентното ми количество бензин и нафта и второ – същото това количество да бъде транспортирано, посредством танкер, до крайбрежието на морската столица и от там в директно в Държавния резерв. За да може след края на отпуската, когато започне да обикаля насам – натам да освободи бюджета за известно време от разход “Гориво за дипломатическите коли”.

26 август, 2010 - Ревизия на спечеленото досега.

Ако има нещо, разбира се.

27 август, 2010 - няма нищо заложено.

28 август, 2010 – Ревизия на спечеленото досега.

Ако има нещо, разбира се.

29 август, 2010 - няма нищо заложено.

30 август, 2010 - Ревизия на спечеленото досега.

Ако има нещо, разбира се.

1 септември – Световен ден на мира. Предвидени са две участия – Първото е в турнир по конна езда, където наградният фонд е паричен – 2000 лева. Те, при победа на Борисов, ще бъдат похарчени за пушката и патроните необходими за второто предвидено участие за деня – “Спортен лов на едър рогат и застрашен добивът” под наслов “Над стреляй Първанов, ако ти стиска”.

Наградата е – кой каквото е убил – за него си е. За реда и спазването на правилата при стрелба ще бдят 100 природозащитници от цялата страна.

В плана е записано, че след преброяването на убитите животни, премиерът Борисов ще даде и първото си медийно изявление от началото на отпуската си.

2 септември – Ревизия на спечеленото и на убитото.

Разбира се, ако ги има и двете.

3 септември – няма нищо заложено

4 септември – Ревизия на спечеленото и на убитото.

Разбира се, ако ги има и двете.

5 септември – Обратно на работа.

Начало на националната премиерска обиколка из градовете и селата, градчетата и селцата, из страната. Начало на раздаване на спечеленото и убитото, с девиз:

Да покажем, че България може... да е блага и сита...

поне за ден, два.

 




Тагове:   народа,   благост,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ustanovkata
Категория: Други
Прочетен: 480239
Постинги: 475
Коментари: 142
Гласове: 410
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930